header-overige1.jpg

Wanneer u een artistieke workshop wil uitbreiden tot een volledig dagprogramma dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Zo kunt u uw workshop aanvullen met o.a.:

  • een begeleide wandeling of fietstocht door het nabij gelegen Swalmdal
  • een mediapresentatie over een klimmende beeldhouwer
  • een excursie naar een shii-take kwekerij
  • koffie met vlaai, een lunch, borrel of diner in atelier of bostuin (zie foto's).

Overnachting in leemhuis

Los van deze workshops bestaat er de mogelijkheid met maximaal twee personen te overnachten in ons strobalen leemhuis. Dit sprookjesachtige huisje ligt aan het riviertje de Swalm en biedt een bijzondere plek midden in de natuur. Het is voorzien van een houtkachel, buitenkeuken, koelkast en eco-toilet. Douchen kunt u in ons woonhuis. Op het terrein vindt u een kampvuurplaats, een grote trampoline, een ping-pongtafel, boomhut en sinds 2014 ook een prachtig sportklimobject (zie hieronder).

Prijs per persoon per nacht: € 25,-

Buitenlocatie voor groepen

De bostuin is vanwege de stilte en de verborgen ligging zeer geschikt voor meditatieve groepsbijeenkomsten in de buitenlucht. Daarnaast wordt de tuin met name in de zomer overdag (tot uiterlijk 21.00 uur) ook aan familie- en vriendengroepen (maximaal 30 personen) verhuurd voor een bijeenkomst of een feest waarbij u de beschikking hebt over de bovengenoemde faciliteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het reactieformulier of telefonisch 06-53796106.                                                                                           

Prijs per dagdeel op aanvraag. 

Boulder- klim object: Van training tot kinderfeest

In deze weelderige bostuin staat sinds eind mei 2014 een boulder- klimobject van de hand van Arjen. Ook de 150 keramische grepen op de wand ontwierp en produceerde hij zelf. De unieke en natuurlijk gevormde grepen zijn verdeeld over 3 kleuren die 3 aparte routes vormen. Ze geven de klimmer in een bepaalde mate grip om langs, over en onder diverse obstakels te klimmen in verschillende moeilijkheidsgraden. Dit vergt niet alleen kracht maar ook lenigheid en techniek die te leren is. De routes lopen helemaal rond het ruimtelijke object en zijn ruim 15 meter lang met een maximale hoogte van 3 meter boven de grond. Hierdoor kun je zonder touw of zekering klimmen wat 'boulderen' genoemd wordt in klimmerstaal. De vormgeving is zodanig dat zowel gevorderde klimmers als beginners en kinderen hun grenzen hier op een plezierige en uitdagende manier kunnen verleggen. Een prachtige plek voor een klimmer om te trainen en een verrassende plek voor bijvoorbeeld een kinderfeest of groepsactiviteit! In deze laatste gevallen ook te combineren met andere activiteiten of workshops.

Prijs per persoon voor een dagdeel klimmen zonder begeleiding van instructeur: € 5,- (prijs met instructie voor groepen en kinderfeesten in overleg). Verhuur klimschoenen €1,- per paar, per dagdeel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of telefonisch 06-53796106